600 kertaa kiitos!

Avoimet Kylät -tapahtuma toteutui lauantaina 9.6. näkyvämpänä kuin koskaan. Yhteistyö Kyläkauppapäivän ja Päivittäistavarakauppa ry:n kanssa kantoi hedelmää kun pääsimme yhteisellä asiallamme myös YLE:n Aamu-TV:hen Iltasanomista, maakuntalehdistä ja -radioista sekä paikallislehdistä puhumattakaan. Kylien omintakeisuus kiinnostaa myös kaupungeissa. Monen maallemuuttajan ykkösmotiivi on pääsy ulos oravanpyörästä ja elämänlaadun palauttaminen.

Menestystarinat eivät synny itsestään. Kylät ja niiden maakunnalliset, seudulliset ja kunnalliset yhteenliittymät tekivät Avointen Kylien onnistumiseksi hurjan työmäärän. Lisäksi haluamme kiittää kaikkia tapahtumissa vierrailleita, sekä niistä eteenpäin tietoa jakaneita.

Seuraamme mielellämme tapahtumaan liittyviä tarinoita, kuvia ja videoklippejä tunnisteella #avoimetkylät2018, jota monet teistä ovatkin jo tunnelmien välittämiseen käyttäneet. Kuvia tapahtumista voi myös lähettää Avoimet kylät -kuvakisaan, jolla keräämme kuvitusmateriaalia syksyllä aukeaville uusille verkkosivuillemme.

Tapahtumajärjestäjille olemme toimittaneet palautekyselyn, johon toivomme vastaustauksia tapahtuman kehittämiseksi.

Onhan lauantai 8.6.2019 jo kalentereissanne?

Petri Rinne
Puheenjohtaja
Suomen Kylät ry