639 kertaa kiitos tapahtumajärjestäjille ja vierailijoille!

Avoimet kylät -päivä järjestettiin lauantaina viidettä kertaa, tällä kertaa 639 tapahtuman voimin. Tällainen määrä tapahtumia vaatii tuhansia tunteja suunnittelua, järjestelyä ja paikallista yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Kiitos kaikille tapahtumia järjestämässä olleille!

Tänä vuonna tapahtuma kuului ensimmäistä kertaa myös radioissa, joissa mainoksemme tavoitti kaksi miljoonaa kuulijaa. Viestimme oli, että Avoimet kylät -päivä on hyvä tilaisuus tutustua kyliin lomailun, asumisen ja yrittämisen paikkoina. Kuulemamme mukaan onnistuimme tavoittamaan kylille taas kymmeniä tuhansia tutustujia!

Myös Maaseudun Tulevaisuus intoutui keräämään kylillä vierailleiden tunnelmia, jotka on kerätty tähän artikkeliin. Päivän tunnelmiin pääset sukeltamaan myös tunnisteilla #avoimetkylät ja #avoimetkylät2019.

Tapahtumajärjestäjille olemme toimittaneet palautekyselyn, johon toivomme vastaustauksia tapahtuman kehittämiseksi. Avoimet kylät -päivän kävijämäärä selviää kyselyn perusteella ja se julkaistaan kesäkuun lopussa.

Onhan lauantai 13.6.2020 jo kalentereissanne?

Petri Rinne
Puheenjohtaja
Suomen Kylät ry