Avoimet kylät -päivänä 550 tapahtumaa

Avoimet kylät -päivän tapahtumatarjonta on täydentynyt koko toukokuun ajan ja odotettu 500 osallistuvan kylän raja ylittyi toukokuun loppupuolella.

Kesäkuun ensimmäisenä päivänä järjestetään peräti 550 tapahtumaa ympäri Suomen. Osassa tapahtumia järjestämässä on useita kyliä, ja joillain kylillä tapahtumia taas on useita. Todennäköisesti 550 tapahtumaa on siis järjestämässä myös saman verran kyliä.

– Monilla kylillä yritykset ja yhdistykset tekevät yhteistyötä, eli tapahtumien takana on paljon enemmän kuin 550 kyläyhdistystä. Meillä Pohjan kylällä Avoimet kylät -päivä on lisännyt yhdessä tekemisen meininkiä, kun eri yhditykset ja yritykset tekevät yhteistyötä. Pohjan päivä on lisännyt toimijoiden yhteistyötä muissakin projekteissa, kun olemme saaneet uusia kontakteja, sanoo Avoimet kylät -päivän koordinaattori ja Pohjan kirkonkylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja Marianne Liitelä.

Tapahtumakarttaa täydennetään jatkuvasti, joten jos haluat vielä ilmoittaa teidän kylänne mukaan tapahtumaan, se onnistuu!