Järjestä kylälläsi liikunnallinen tapahtuma ja voita Sporttivaunu kylään!

Avoimet kylät tekee tänä vuonna yhteistyötä Villages on Move Baltic -hankkeen kanssa, jossa aktivoidaan ihmisiä ympäri Baltian maaseutua liikkumaan aktiivisemmin. Kun järjestätte kylällänne liikunnallisen tapahtumat Avoimet kylät -päivänä, voitte samalla ilmoittaa tapahtumanne mukaan Villages on Move Baltic -hankkeeseen ja osallistua liikunnallisen palkinnon arvontaan. Kaikkien tapahtumansa Villages on Move Baltic -hankkeen tapahtumakartalle ilmoittaneiden kesken arvotaan Sporttivaunun vierailu omalla kylällä. Sporttivaunu tuo kylällenne liikunnallisen 3-tuntisen ohjelman täynnä lajikokeiluja ja liikuntamuotoja, joiden olemassaolosta et tiennyt aiemmin!

Toimi näin:

– Järjestä Avoimet kylät -päivänä liikunnallinen tapahtuma ja ilmoita se mukaan tai kannusta kyläläiset liikkeelle Kesätreenipassilla:

Vaihtoehto 1: Merkkaa tapahtumasi myös Villages on Move Balticin nettisivulla olevalle kartalle
Kirjoita AVOIMET KYLÄT/ OPEN VILLAGES IN FINLAND ja kyläsi nimi, niin löydämme tapahtumasi, ja osallistut Sporttivaunuaktiviteettipäivämme arvontaan.
Kuvaa sivulla liikunnallinen ohjelma tapahtumassasi.

Vaihtoehto 2: Laita meille sähköpostia osoitteeseen villagesonmove@xamk.fi  ja kerro tapahtuman perustiedot (erityisesti osoite) ja liikunnallinen sisältö tapahtumassasi, niin merkkaamme tapahtumasi kartallemme ja osallistut Sporttivaunuaktiviteettipäivämme arvontaan.

Vaihtoehto 3: Tulosta ja jaa Avoimet kylät -tapahtumassanne kesätreenipassia, johon voit lisätä kyläsi liikuntapaikkoja.
Kaikki lomakkeen palauttaneet osallistuvat VOMB tuotepalkintojen arvontaan.
Palautus postitse XAMK/ Marita Mattila /Patteristonkatu 3X /50101 Mikkeli tai skannattuna villagesonmove@xamk.fi

Lisätietoa Villages on Move Baltic -hankkeesta:

Tavoite
Hankkeen tavoitteena on aktivoida ihmisiä liikkumaan erityisesti maaseutualueilla Itämeren ympärillä. Pyrkimyksenä on tuottaa enemmän hyötyliikuntaa ja liikunnan riemua maaseudun asukkaille. Hankkeen arvot (joiden mukaan tavoitteet on tehty) ovat tasavertaiset mahdollisuudet urheiluun, hyötyliikunta, kestävyys, moniammatillinen verkosto, liikunnan riemu ja innovatiivisuus.

Mitä tehdään?
Hankkeessa järjestetään ideakilpailuja, joissa ihmiset pääsevät itse ideoimaan uusia keinoja lisätä liikuntaa arkeensa. Näistä ideoista kehitellään innovatiivisia menetelmiä ja työkaluja, joita kokeillaan ja tuodaan ihmisille tutuksi kokeilukulttuurin kautta. Ideoita kerätään urheiluseuroista, kouluista, vastaanottokeskuksista, tapahtumista jne.

Hankkeessa syntyneet ideat kerätään nettisivuilta löytyvään karttasovellukseen, joka on kaikkien käytettävissä. Karttasovellukseen voi merkata oman liikuntaideansa tai liikuntatapahtumansa.

Lisätietoa hankkeesta (englanniksi): www.villagesonmove.com